Hvem står bag Glad Børnemad?

Det gør jeg, Charlotte Austad, mor til tre (’92, ’93 og ’07), tidligere vuggestuemadmor og hjemkundskabslærer.

 

Hvad handler det om?

At du får mulighed for at gøre dig nogle praktiske erfaringer med at lave dit barns mad, enten som supplement til færdigt glas- og pulvermad eller helt i stedet for. Man behøver ikke at være fuldtidskogekone eller kogemand for at ’klare det i en håndevending’. Det kan sagtens lade sig gøre i et almindeligt køkken, med almindeligt udstyr og med almindelig tid til rådighed.

Hvem kan bruge Glad Børnemad?
Alle! Workshoppen er bygget op fra bunden, så især førstegangsforældre vil kunne få glæde af det, men alle, som egentlig bare mangler det sidste skub for at komme i gang, vil kunne finde inspiration.

Hvor og hvordan foregår det?

Jeg kommer hjem til dig, i dit eget køkken! Et par dage inden workshoppen, sender jeg en mail med en overordnet dagsorden. Hvis der er nogle særlige emner eller spørgsmål, der trænger sig på, er I velkomne til at sende en mail, så jeg kan forberede programmet til jer. Inden jeg kommer, taler vi sammen, og du får en tjekliste over det køkkenudstyr, vi skal bruge. Vi skal kun skal bruge helt normale og hverdagsagtige redskaber, men skulle du alligevel mangle noget, tager jeg det med.

 

På selve dagen skal du ikke gøre andet end at være klar med køkken og deltagere. Jeg medbringer råvarerne og opskrifter, og efter en kort introduktion går vi i gang. Undervejs vil vi tale om forskellige emner, og jeg vil komme med nogle oplæg til debat.

Det er meningen, at det er deltagerne selv, der går i køkkenet, men er der et barn, der lige skal ammes eller skiftes, er det ingen katastrofe. Vi slutter naturligvis af med at smage på sagerne.

 

Hvad koster det?

Prisen for en workshop består af en grundpris og herefter et beløb pr. deltager. For eksempel: workshop 1, grundpris 500 kr. + 85 kr. pr. deltager. Ved fire deltagere bliver det altså 840 kr. Prisen dækker alle indkøb af råvarer, selve oplægget og de

anvendte opskrifter samlet i et sæt til hver af deltagerne.

 

 

 

Tilbage til forsiden